OPTIES

FLOMAD CLEANING IS DE SPECIALIST IN STICKERS VERWIJDEREN EN DAT IN HEEL NEDERLAND, DUITSLAND EN BELGIË.

Opties die wij verzorgen:

Voertuigen:

Optie 1: Stickers verwijderen.

Optie 2: Stickers en lijmresten verwijderen.

Optie 3: Stickers en lijmresten verwijderen incl. spook belettering verwijderen.

Raam folie / Raam stickers:

Reclame uitingen op uw bedrijfspand is bewezen effectief, echter komt er een dag dat deze verwijderd dient te worden.

Met onze ervaring en techniek zal dit voorspoedig verlopen. Dit doen wij met behoud van raamrubbers en schilderwerk op kozijnen. Wij maken geen gebruik van chemische middelen. Handwerk door vakmannen met een glimmend eindresultaat.

Krassen of vandalisme op uw ruit? Laat het ons weten, ook deze kunnen wij aanpakken.

Vloerstickers:

Het is plakkerig, tijdrovend werk en belastend voor uw lichaam. Stop met deze pijniging en zoek niet meer verder. Wij nemen het graag van u over. Specialistisch materiaal is een basis, doorzettingsvermogen een bijkomstigheid. Verschillende ondergronden, leeftijden,  soorten stickers en type lijm tellen allemaal mee in het reiniging proces.

ESL voorbereiding:

Een elektronisch schaplabel, ook wel afgekort tot ESL, is een elektronisch systeem van schaplabels die in supermarkten en of andere winkels worden gebruikt om de prijs en andere informatie van producten dynamisch weer te geven. Om deze ESL goed te kunnen plaatsen dient de oude foamlaag van het vorige systeem goed verwijderd te worden om geen probleem op te leveren. Wij verwijderen de strips, verwijderen de foamlaag en plakken de strips terug met afplaktape. op deze manier is de voorbereiding compleet.

Maatwerk:

Zegt u het maar waar die stickers verwijderd moeten worden?