Leaseauto inleveren

Private/ leaseauto:

Beste Private / lease rijder, de dag van inleveren nader. Wat nu?

Plan tijd in voor het inleveren van je private lease. De leaseauto wordt bij het terugbrengen namelijk van binnen en buiten geïnspecteerd. Hoewel je niet per se aanwezig hoeft te zijn bij het nakijken van de auto, is dit wel verstandig. Zo weet je precies wat er aan schade wordt vastgesteld. Het is handig om het inleveren van je private lease goed voor te bereiden. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Was de auto vlak voor het inleveren, stofzuig de bekleding en poets het interieur. Op een schone auto is schade gemakkelijker te herkennen.
  • Haal al je persoonlijke spullen uit de auto. Check ook onder de stoelen, de opbergvakken in het portier en natuurlijk het dashboardkastje.
  • Verwijder vooraf belettering/ stickers van uw voertuig, als u dit de leasemaatschappij laat uitvoeren zijn deze kosten altijd hoger dan dat wij dit direct voor u doen. Simpel gezegd huren zij ons in voor het verwijderen van  belettering/ stickers  en plaatsen zij minimaal 20% percentage op hun prijs en dat is pas de basis.
  • Zorg ervoor dat je alle benodigde spullen/documenten bij je hebt als je de auto inlevert. Denk aan reservesleutels, alle accessoires die bij de auto horen, je kentekenbewijs en leaseovereenkomst . Wat je niet inlevert, kan gezien (en berekend) worden als schade!
  • Regel op tijd je volgende vervoersmiddel. Ga je voor een nieuw leasecontract of toch een koopauto ? Houd er rekening mee dat het een poosje kan duren voordat een andere auto rijklaar is.
  • Wil je je huidige leaseauto overnemen? Vraag dan ruim voordat je leasecontract afloopt of dat mogelijk is en wat je dat eventueel zou kosten.
  • Vraag bij de leasemaatschappij een verklaring van je schadevrije jaren op. Deze verklaring kan van pas komen bij het leasen of kopen van je volgende auto.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij verwijderen o.a.:

Private lease auto stickers verwijderen, lease auto stickers verwijderen, private lease bestelbus verwijderen, lease bestelbus stickers verwijderen, leasemaatschappij voertuig inleveren, Inleveren private lease auto, Inleveren lease auto, Inleveren private lease bestelbus, Inleveren lease bestelbus. Autostickers verwijderen, Auto stickers verwijderen, Auto belettering verwijderen.