Bedrijfspanden & winkelpanden

Reclame uitingen op uw bedrijfspand, winkelgevel of loods zijn bewezen effectief. Deze locaties hebben vaak ramen die gebruikt worden voor reclame uitingen. Op die manier vallen deze bedrijfspanden direct op in de omgeving.

Echter komt er een dag dat de reclame verwijderd dient te worden. Gemiddeld gaan belettering of stickers 5 jaar mee. Na deze tijd groeit de kans op scheuren en verkleuren i.v.m. de invloeden van buitenaf. Dit is het teken dat u eigenlijk al te laat bent. Maar u bent op tijd gezien dit onze specialiteit is!

Wij zijn de specialist en enige in Nederland die zich specifiek richt op het verwijderen van belettering en stickers. Door onze ervaring en professionele aanpak is de klus sneller, efficiënter en schadevrij geklaard. Wij werken hoofdzakelijk met open messen. Dit vergt veel tijd en techniek, voordat iemand dit meester is zonder krassen op ramen achter te laten. Die techniek passen we dan ook graag toe. Wij smeren geen chemische middelen op ramen waar raamrubbers door worden aangetast en een klimaatsysteem deze stank nog weken uitstoot in het pand.

Steeds meer verhuurders, of pandeigenaren willen een schoon pand bij oplevering. Oude belettering kan ook worden misbruikt door nieuwe huurders met alle gevolgen van dien.

Met onze ervaring en techniek zal dit voorspoedig verlopen. Handwerk door vakmannen met een glimmend eindresultaat.

Extra’s:

Krassen of vandalisme op uw ruit?:

Mocht u nu een bekrast raam hebben dan is dit vaak nog te herstellen mits deze kras niet te diep zit. We zullen dan ook altijd het streven hebben de kras zo ver mogelijk te verwijderen.

We gebruiken hier specialistisch polijst materiaal voor met verschillende korrels van schuurmiddelen. Om tenslotte het raam na te polijsten en de glans terug te brengen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij verwijderen onder andere:

Raam folie verwijderen, Raamfolie verwijderen, Raam stickers verwijderen, Raam belettering verwijderen, Raambelettering verwijderen, Bedrijfsreclame verwijderen, Reclame objecten verwijderen, Beurs stickers verwijderen, Beursbestickering verwijderen, kantoor belettering verwijderen, Kantoorunit belettering verwijderen, winkelgevel ontletteren, winkelpand ontstickeren, gevel stickers verwijderen, Gevel bestickering verwijderen,  Bewegwijzering verwijderen, wegwijzer verwijderen, hardnekkige stickers verwijderen, interieurfolie verwijderen, exterieur verwijderen. Privacy folie verwijderen, veiligheidsfolie verwijderen.