Voertuigen

De beste manier om reclame te maken voor uw bedrijf is dit te uiten op voertuigen, bedrijfspanden of reclame objecten. Uw bestelbus, vrachtauto en bedrijfsauto vallen direct op in het dagelijkse verkeer. U zal zich snel onderscheiden met de overige voertuigen.

Echter zit hier een houdbaarheidsdatum aan. Gemiddeld gaan belettering of stickers 5 jaar mee. Na deze tijd groeit de kans op scheuren en verkleuren i.v.m. de invloeden van buitenaf. Door het temperatuur verschil zullen er scheuren optreden in de stickers. Dit is het teken dat u eigenlijk al te laat bent. Maar u bent op tijd gezien dit onze specialiteit is!

Wij zijn de specialist en enige in Nederland die zich specifiek richt op het verwijderen van belettering en stickers. Door onze ervaring en professionele aanpak is de klus sneller, efficiënter en schadevrij geklaard. Wij werken met de nieuwste technieken en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Deze middelen zijn veilig voor ons, de omgeving en de lak van het voertuig.

Een lease auto die terug naar de leasemaatschappij moet wordt alleen aangenomen zonder belettering. Als de lease maatschappij dit uitvoert wordt er al snel €1400,- ex btw in rekening gebracht. of een bedrijfspand met een nieuwe look? Vaak zijn deze objecten met reclame van dermate waarde dat het jammer zou zijn dat het object bekrast raakt. En vergeet die lastige lijmresten niet.

Dit zijn onze opties:

Optie 1: Stickers verwijderen.

Deze optie is de basis. We verwijderen de stickers, belettering en carwrap van uw auto, vrachtauto of bestelbus. Er bestaat echter een grote kans dat er lijm achterblijft op het voertuig en een kleurverschil in de lak. ( spook belettering)

Echter is dit de meest gunstige prijs waar u zelf niet voor aan de slag hoeft en nul risico loopt op schade. Uit bescherming voor uw bedrijfsnaam werkt deze optie altijd.

Gaat uw voortuig naar de sloop of wordt verkocht naar het buitenland of is de inruilwaarde toch minder aantrekkelijk dan is dit uw optie.

Optie 2: stickers en lijmresten verwijderen.

Deze optie is de meest gekozen variant. We verwijderen de stickers, belettering en carwrap van uw auto, vrachtauto of bestelbus. We verwijderen de lijm met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Er bestaat kans op kleurverschil in de lak. ( spook belettering)

Deze optie is geschikt om uw lease voertuig in te leveren,  voertuig te verkopen, of opnieuw te laten beletteren. Uit bescherming voor uw bedrijfsnaam werkt deze optie altijd.

Optie 3: stickers en lijmresten verwijderen Inc. spook belettering verwijderen.

Deze optie is het meest compleet wat we aanbieden.

We verwijderen de stickers, belettering en carwrap van uw auto, vrachtauto of bestelbus. We verwijderen de lijm met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. En we polijsten de spookbelettering van de panelen.

Deze optie is om uw voertuig maximaal te kunnen verkopen of opnieuw te beletteren. Uit bescherming voor uw bedrijfsnaam werkt deze optie altijd.

Let op ! Indien het kleurverschil te groot is zal u nog steeds een minimaal verschil zien, zeker bij wagens op leeftijd.

Extra’s:

Debadging/  type aanduiding verwijderen:

Deze optie is  precies voor die klant die geniet van de discretie van het voertuig.

We verwijderen de type aanduiding,  verwijderen de lijmresten vaak machinaal en polijsten de spookbelettering.

De liefhebber kan de look waarderen als in discretie van het voertuig en aanzicht balans van de achterklep.

Voertuig polijsten: 

Deze optie werk samen met optie 3. Alleen zorgen we nu dat het complete voertuig gepolijst wordt. We keuren de lak met een laagmeter en aan de hand van die gegevens wordt het voertuig aangepakt.

Getinte raamfolie verwijderen:

We verwijderen de folie met hitte van de ramen. We poetsen de ramen na en laten ze spiegelen als nieuw.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij verwijderen onder andere:

Autostickers verwijderen, Auto stickers verwijderen, Auto belettering verwijderen, Vrachtauto stickers verwijderen, Vrachtwagen stickers verwijderen, luxe wagen stickers verwijderen, Vrachtwagen trailer sticker verwijdering, Stickers verwijderen van trailer, Stickers verwijderen van een tankoplegger, Vrachtauto stickers verwijderen, Bestelbus stickers verwijderen, Camper stickers verwijderen, Camper bestickering verwijderen, Carwrapping verwijderen, Full wrap verwijderen, Paint protection film verwijderen, PPF verwijderen, Ontletteren, Ontstickeren, Unwrapping, Anti steenslagfolie verwijderen, Vinyl verwijderen, Hardnekkige stickers verwijderen. Spookbelettering verwijderen. Type aanduiding verwijderen, Debadging.