Elektronisch schaplabel/ ESL

Een elektronisch schap label, ook wel afgekort tot ESL, is een elektronisch systeem van schap labels die in winkels worden gebruikt om de prijs en andere informatie van producten dynamisch weer te geven.

ESL-modules maken gebruik van elektronisch papier of liquid-crystal display om de prijs van artikelen weer te geven. Dit levert een goed beeld op terwijl het bij elektronisch papier geen energie kost om de afbeelding in stand te houden. Een communicatienetwerk is in staat om de schap labels automatisch aan te passen bij prijswijzigingen. Dit communicatienetwerk is het grootste verschil met de statische schap labels, en maakt daarmee de ESL interessant. De draadloze communicatie dient te beschikken over een zekere bandbreedte, snelheid, accu en betrouwbaarheid. 

Verschillende winkelketens hebben het systeem ingevoerd, zoals Ahold Delhaize, Plus, Gamma, Action, Jumbo enz. Om deze ESL goed te kunnen plaatsen dient de oude foamlaag stickers van het vorige systeem goed verwijderd te worden. Wij maken gebruik van speciale tools dus geen chemische middelen of lijmverwijderaar i.v.m. de geur in de winkel of caramelschijven die veel geluid en afval achterlaten. Wij verwijderen de strips op van de bodembakken en hangbalken , verwijderen de foamlaag en plakken de strips terug als tussen oplossing. Op deze manier is de voorbereiding compleet en is het personeel veel tijd en leed bespaard.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij verwijderen o.a.:

Schapbakken reinigen, foamlaag verwijderen, stickers op schap bakken verwijderen, ESL voorbereidingen, Elektronisch schaplabel voorbereiding, Bodembakken reinigen, Hangbalken reinigen, Plakstrips verwijderen,